Over ons

Welkom, wat leuk dat je hier bent!

Wij zijn de familie Broekarts en 45 jaar geleden is ons familiebedrijf begonnen met de verkoop van stoffen op de Haagse markt.  Na al die jaren is onze liefde en passie voor stoffen alleen maar toegenomen en hebben we besloten om ons bedrijf uit te breiden via deze webshop.

In deze webshop kunnen wij nog meer stoffen aanbieden dan dat je al van ons gewend was en onze prijzen blijven altijd concurrerend.  Ook mensen die niet naar de markt kunnen komen, worden op deze manier toch in de gelegenheid gesteld om onze kwaliteit stoffen aan te schaffen. Bovendien ben je op deze manier niet van het weer afhankelijk of  aan de tijden van de markt gebonden en kun je stoffen uitkiezen op het moment dat het jou schikt.

Op de markt ben je van ons gewend om uitgebreid gratis advies te krijgen over stoffen en staan wij altijd klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook via de webshop willen we deze gratis service blijven bieden, vandaar dat we deze unieke service hebben ingebouwd via het handige systeem Calendly.(klik op de knop persoonlijk advies)

Met dit online afspraken systeem kun je zelf een afspraak inplannen in onze agenda. Wij maken graag tijd vrij om samen met jou de beste stof voor je project uit te kiezen,  want ook via de webshop blijft het  onze missie om hoge kwaliteit stoffen en de beste persoonlijke service te bieden.

Wij adviseren je graag bij de besluitvorming van de stof zodat jij je onbezorgd kunt toeleggen op het ontwerpen en het maken van jouw project en verzekerd kan zijn van een geweldig eind resultaat. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent!

We horen graag van je !

Het team van stoffenplein.nl